Hirdetés

Fallout Online infómorzsák

|

Új szakaszába lépett a misztikus Project: V13, ami elméletileg a Fallout MMO.

Hirdetés

Hivatalos megerősítés ugyen még nincs, de nyílt titok, hogy az Interplay által 2007 óta fejlesztett Project: V13, a Fallout Online játékot takarja. A fejlesztés a tagnapi napon új fázisba lépett, és ennek okán, az Interplay összefogott, a Masthead Studios-val.

A két cég között létrejött megállapodás szerint, a Masthead szállítja az online játékokhoz kifejlesztett technológiákat, mígaz Interplay a játk dizájnjáért, és a tartalomért lesz felelős. A Mastheadről annyit érdemes tudni, hogy ők már dolgoztak MMO játékon. Ők programozták a szükséges alkalmazásokat a bolgár Earthrise című MMO-hoz, így aztán már kész programokkal érkeztek az Interplay-hez. Az Interplay nagyfőnöke, Herve Caen örömmel üdvözölte a Masthead csapatát a fedélzeten, és elárulta, hogy a tervezés, és az alapvető dizájn már elkészült, így nincs más hátra, mint az egészet megvalósítani. Ebben pedig nagy segítséget jelent a Masthead brigádja. Képeket, és egyéb infót sajnos nem közöltek, de legalább tudjuk, hogy a fejlesztés halad.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)