Hirdetés

Fallout Shelter - 85 millió bunker egy hónap alatt

|

A Bethesda összefoglalta a Fallout Shelter első hónapját, így megtudhattuk, hány bunkert csináltunk, hány baba született, mennyi órát ötünk a játékba, és hányszor zavarták meg nyugalmunkat szörnyek vagy tűzesetek.

Hirdetés

A júniusban megjelent Fallout Shelter nemrég vált elérhetővé Androidra, és biztos, hogy ha arról a változatról is készül statisztika egy hónap után, hasonlóan nagy (ha nem nagyobb) számokat fogunk látni.

A Bethesda által kiadott infografikán viszont csak az iOS-es verzió első hónapjának adatai szerepelnek. Július közepéig a játékosok összesen több mint 85 millió bunkert készítettek, ami elég lenne az Egyesült Államok teljes lakosságának kényelmes elszállásolásához. Közel 82 millió baba született, akik ellátásához napi 42 milliárd gram tápszerre volna szükség. Több mint egymilliárd alkalommal léptünk be játszani, így összesen 29 millió órát töltöttünk el bunkerünk gondozásával. Majdnem 65 millió bunkerlakót küldtünk ki a szabadba, és kicsit kevesebb mint 21 millióan haláloztak el kalandozás közben. 

Ami a nehézségeket illeti, 119,5 milliószor gyulladt ki valamelyik szoba, 118,8 millió csótány támadta meg az építményt, és 41,9 millió alkalommal jöttek fosztogatók elvenni nehezen megtermelt javainkat. Nem semmi.

Ti hogy álltok a Fallout Shelterrel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)