Hirdetés

Family Guy: Back to the Multiverse - co-op és multiplayer is lesz

|

Bár meglehetősen keveset tudunk a népszerű széria alapján készülő legújabb játékról, annyi biztos, hogy nem kell majd egyedül játszanunk.

Hirdetés

Az Activision nyilvánosságra hozott néhány információt a Family Guy: Back to the Multiverse-ről, köztük azt is, hogy a nyolcadik évad első, Road to the Multiverse című epizódjából merít ihletet.

A játékban a széria két legnépszerűbb szereplőjét, Briant és Stewie-t irányíthatjuk, amint Quahog városát igyekeznek megmenteni Bertramtól, Stewie gonosz ikertestvérétől. Természetesen a többi népszerű karakter is megjelenik valamilyen formában, némelyikük minket segít, míg mások megállítani próbálnak. Mindkét főszereplő különleges képességekkel és fegyverekkel lesz felszerelve. A készítők annyit árultak el a co-op és egyéb többjátékos módokról, hogy "Family Guy-os csavarra" számíthatunk, konkrétabbat valószínűleg az E3-on tudunk majd meg. Ez lesz egyébként a harmadik Family Guy-os játék a 2006-os Family Guy Video Game! és a 2012-es Family Guy Online után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)