Far Cry Primal - a Ubisoft nem finomkodik, brutális lesz a játék

|

Az, hogy lándzsát döfhetünk át állatokon, csak egy dolog, viszont a Far Cry Primal lehetőséged ad arra, hogy levágjuk ellenfeleink fülét, és megtartsuk azt trófeának.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Nem sok kőkorszaki játékot tudunk mondani (na de a Prehistorik! Vagy a Prehistorik 2!), pláne nem olyat, ami megpróbálta "valósághűen" visszaadni, milyen volt az élet akkoriban.

Hirdetés

Valószínűleg egy kicsit vadabb, mint mostanság. A Far Cry Primal ESRB-s leírása szerint többek között ezek miatt került az M for Mature kategóriába (mérsékelten spoileres, csak az olvasson tovább, akit ez nem zavar):

- Néhány jelenetben lopakodva kell megközelítenünk ellenfeleinket, majd fejbeszúrni vagy közelről megvágni őket.

- Az egyik jelenetben egy szereplőt a tűzbe tartanak, aki emiatt ordít.

- Egy másikban Takkar lyukat vág egy társa fejébe, ezt szintén ordítás kíséri a sértett fél részéről.

- Néhány jelenetben a hullákat a csonkítás különböző formáiban, vagy csonkolva mutatják: a fejüket vagy testüket karóra tűzik, a fülüket levágják és megtartják trófeaként, néhol pedig fej nélküli hullák hevernek vértócsákban.

- Néhány férfi karakternek látszódhat a nemi szerve, néhány női karakter topless jelenik meg.

- Több jelenetben láthatunk nemi aktust, melynek során nyögések hallatszanak, de a résztvevők ruhában vannak, és az intim részeket nem látni.

Szóval ja, nem finomkodnak. A Far Cry Primal jövő februárban jön konzolokra, márciusban pedig PC-re.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!