Hirdetés

Far Cry Primal - méretes frissítéssel érkezett a túlélőmód

|

Ma jelent meg a Far Cry Primal egyik legnagyobb frissítése, az 1.3-as verzió pedig néhány apró, de nagyon hasznos technikai újdonsággal is szolgál a túlélőmód mellett.

Hirdetés

Aki elsőre esetleg túl könnyűnek találta a Far Cry Primalt, mától belekezdhet a korábban bejelentett Survivor módba is. Ez viszont a korábban említett nehezítéseken kívül még néhány extra kihívást is tartogat, például ha a megszelídített állataink meghalnak, örökre elveszítjük őket, ami a legendás vadak esetében igazán nagy probléma, ugyanis ezekből nem is szerezhetünk majd újakat.

A természetes nyersanyagaink mennyisége is megcsappan, kevesebb cuccot vihetünk magunkkal és még a minitérképet is elveszi tőlünk a játék. A Far Cry Primal egyébként egy másik, permadeath nehezítési opcióval is szolgál a Survivor módon belül, ami a nevéhez hűen azt jelenti, hogy ha egyszer meghalunk, az adott mentésünket már nem folytathatjuk. Kivéve, ha a Second Chance opciót is aktiváljuk, ami azt jelenti, hogy ha a legutóbbi halálunk óta legalább 3%-ot haladtunk előre a játékban, kapunk még egy esélyt.

Kapunk néhány új PC-specifikus opciót is, például érkeznek az Ultra-HD felbontású textúrák, illetve az egérrel való célzás esetében nem kell többé megküzdenünk a kontrollerekhez kitalált holttérrel. Ezek mellett persze még rengeteg más hibát is kijavított és sok apró feature-t is adott a Far Cry Primalhoz a Ubisoft, ezekről itt olvashattok részletesen.

Ti kipróbáljátok majd az új játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)