Hirdetés

Farming Simulator 17 - van valami megnyugtató az aratásban

|

Befutott a Farming Simulator 17 legújabb előzetese, amelyben a vetéstől az aratásig követhetjük végig a mezőgazdasági munkákat.

Hirdetés

Szimulátorok terén én megmaradtam az autóversenyeknél, és nem is nagyon értem, hogyan tud valaki több száz kilométert levezetni egy mozdonyban ülve, de ha valakit ez kapcsol ki, akkor ki vagyok én, hogy ítélkezzek.

A hamarosan megjelnő Farming Simulator 17 játékmenete egy Sopron-Dunaújváros távnál azért talán valamivel izgalmasabb lesz, hiszen cserélgethetjük majd a különböző kiegészítőket a traktorunkon, így nem a lucerna növése lesz a legizgalmasabb dolog, amire oda tudunk figyelni.

Mondjuk a videót végignézve ezzel a lágy zenével simán el tudnám képzelni, hogy pár órát eltraktorozzak a virtuális mezőkön. Mondjuk biztos jobb, mint egy valódi, gázolajszagú traktorban zötyögni a 40 fokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)