Hirdetés

FIFA 16 - helyrehozták az Ultimate Team hibáját

|

Elég kínos volt, hogy nem működött minden megfelelően a FIFA 16 rengeteg pénzt hozó játékmódjában, de az EA már helyrehozta a dolgot.

Hirdetés

Nemrég komoly botrányt okozott, mikor kiderült a FIFA 16-os Ultimate Team egy elég komoly hibája, aminek következtében az akár valós pénzért megvásárolt kártyáink nem mindig teljesítettek úgy, ahogy azt a játék ígérte. Az EA hamar a dolog végére járt, de még nem minden platformra érkezett meg a hibát javító patch.

PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on már élesítették a frissítést, ami gatyába rázza a játékosok összhangját, de PS3-on és Xbox 360-on még egy kicsit várni kell rá. A FIFA 16-hoz kiadott frissítésről csak annyit írtak a fejlesztők, hogy "megoldja a némelyik FUT tárgy esetében fennálló következetlenségeket a chemistry és a fitness kapsán." A korábban ígért kárpótlásról így egyelőre nem esett szó, de a rajongókat biztosították róla, hogy a hasonló hibák elkerülése érdekében a FIFA 17 megjelenéséhez közelítve többet felfednek majd az Ultimate Team működésével kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)