Hirdetés

FIFA 17 - megvan, melyik focista kerül a borítóra

|

Négy kiemelkedő játékos között dőlt el, melyiküket láthatjuk világszerte a FIFA 17 borítóján, és ki válthatja az évek óta rajta szereplő Messit.

Hirdetés

Sokáig Rooney, majd Messi nézett le ránk mélyen koncentrálva a FIFA játékok tokjáról. Idén egyikőjük sem volt az esélyesek között.

Két hétig lehetett szavazni, hogy James Rodríguez-é, Anthony Martialé, Eden Hazardé vagy Marco Reus-é legyen-e az érdem. Végül a Borussia Dortmund játékosa, Reus nyert, így ő fogja gyanakodva figyelni azt a játékdobozt, ami a FIFA 17 mellé kerül a polcon. Komolyan, nézzétek meg a végleges borítót - nem teljesen tökéletes mémalapanyag? Más okból, mint Alex Morgan tavaly, de akkor is. 

Mindenesetre gratulálunk, tényleg megérdemli. A FIFA 17 szeptember 29-én jön PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)