Hirdetés

Megvan a FIFA 17 első új csapata

|

Hogy a licencelt klubcsapatok köre bővül-e, egyelőre nem tudjuk, viszont az már biztos, hogy további válogatottak érkeznek a FIFA 17-be.

Hirdetés

A FIFA 16 egyik újdonsága volt, hogy a női válogatottak közül is játszható volt tizenkettő a játékban és nagyon úgy tűnik, idén tovább bővül a nemzeti csapatok köre. Bár ezt nem az EA-től tudjuk, hanem az egyik, a FIFA 17-be bekerülő játékos árulta el az instagram-profilján.

A norvég női válogatott középpályása, Andrine Stolsmo Hegerberg osztott meg egy képet arról, amikor az EA munkatársai egy különleges kamerarendszer elé ültették, minden bizonnyal, hogy minél valószerűbben tudják majd reprodukálni a kinézetét a játékban, legalábbis a #fifa17 hashtag erre enged következtetni. Norvégul még azzal is viccelődött, hogy a COD is szeretett volna elkérni párat a képek közül. Úgy tűnik, ő is hallott a Sledgehammer múltkori nyilatkozatáról.

#FIFA17 ⚽️🇳🇴 . Ryktes at COD også ville ha noen av bildene.

Andrine Stolsmo Hegerberg (@andrinestolsmo) által közzétett fénykép,

Hogy a norvég női válogatotton kívül melyik együttes kaphat még helyet a FIFA 17-ben, azt egyelőre nem tudjuk, de az előző részből például sokan hiányolták Japán nemzeti csapatát, akik annak ellenére maradtak ki, hogy ezüstérmesek lettek a 2015-ös női világbajnokságon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)