Hirdetés

FIFA 17 - az Ultimate Teambe korán érkezett a karácsony

|

A tavalyi FIFA-karácsony után idén és megérkezett a FUTmas, aminek az Ultimate Team játékosai örülhetnek.

Hirdetés

Az FIFA 17 szervereken közel két hétig fog tartani a karácsony, az úgynevezett FUTmas alkalmával rengeteg meglepetéssel és akcióval készül az EA Sports a játékosok számára.

Az EA minden nap megjutalmazza a játékmódba bejelentkezőket, de időszakos események is lesznek. December 16-tól 25-ig minden nap más Squad Building Challenge teszi próbára a játékosokat. A napi kihívások középpontjában mindig olyan focisták lesznek, akik az adott napi dátum számát viselik a hátukon. Ezt követően december 27-ig különleges Mystery Packeket lehet begyűjteni, 28-án pedig bármiféle csapat-feltételek nélkül lehet majd nevezni a napi bajnokságokra és a hétvégi ligákra is.

A FUTmas esemény minden platformon elérhető, és az első ünnepi bejelentkezés alkalmával egy karácsony témájú csomagot zsákolhattok be.

Ha kíváncsiak vagytok a napi jutalmakra, a játék hivatalos Twitter-oldalán folyamatosan posztolnak a karácsony eseménnyel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)