Hirdetés

FIFA 17 - hatalmas fricskát kapott a PES

|

Az EA Sports ott szúrt oda a Konaminak, ahol a legjobban fáj: a licenc terén. Ezúttal a japán J1 League jogait sikerült megszerezniük, ami hatalmas pofon a PES sorozatnak.

Hirdetés

Noha a PES 2017 esetében azt ígéri a Konami, hogy alapos fejlődésen megy át a széria (az UEFA Euro 2016-os kiegészítőt most ne vegyük ide), az EA Sports sem spórol az újdonságokkal és nem csak a sztori módot adja hozzá a recepthez, de egy új grafikus motort is, ami a játék látványán és fizikáján egyaránt javít. És ez még korántsem minden.

Aki játszott már egyetlen PES-résszel is, az jól tudja, hogy a Konami szériája folyamatosan licenc problémákkal küzd, míg a FIFA készítői minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy autentikusak legyenek a játékosok, a stadionok és a klubok egyaránt. A legújabb "szerzeményükkel" pedig most kapott egy alapos fricskát a rivális, ugyanis az EA Sports megszerezte a japán Meiji Yauda J1 League-t és a J.League Cup bajnokságot, amely 18 klubot foglal magába logókkal, névsorokkal és mindennel együtt. Ezek megjelennek a FIFA Ultimate Team-ben és a FIFA 17 más módjaiban is. Íme a szóban forgó klubok listája:

- Vegalta Sendai
- Kashima Antlers
- Urawa Reds
- Omiya Ardija
- Kashiwa Reysol
- FC Tokyo
- Kawasaki Frontale
- Yokohama F. Marinos
- Shonan Bellmare
- Ventforet Kofu
- Albirex Niigata
- Júbilo Iwata
- Nagoya Grampus
- Gamba Osaka
- Vissel Kobe
- Sanfrecce Hiroshima
- Avispa Fukuoka
- Sagan Tosu

A csapatok mellett a Suita City Football stadium is bekerül a játékba. A FIFA 17 megjelenése szeptember 27-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)