Hirdetés

FIFA 17 - így készült a sztorimód

|

Az EA Sports komolyan vette a FIFA 17 The Journey módját, melyben egy feltörekvő focista útját követhetjük végig.

Hirdetés

Először a 2K Sports próbálkozott sztorimóddal a tavalyi NBA játékban, de az nem sült el valami jól. Most az EA Sportson a sor, hogy megmutassa: van értelme ilyen irányba továbbhaladni.

Az Ignite-ot felváltó Frostbite motornak köszönhetően a fejlesztők könnyebben készíthetnek animációkat akár mo-cap használatával is, így nem volt nehéz dolguk a The Journey megalkotásakor. Kellett egy író,  pár jó színész, akik a megfelelő felszerelésbe öltözve előadtak néhány jelenetet, és az egész hirtelen olyan lett, mintha egy tripla A, sztoriközpontú játékon dolgoznának, nem pedig egy sportjáték egy módján. Még nem tudjuk, milyen lesz pontosan, de amit eddig látunk, az bíztató. Szeptember végén kiderül, mi lett az eredmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)