Hirdetés

FIFA Ultimate Team - egy nagyon durva bug miatt akadtak ki a játékosok

|

A játékosok nagyon komoly összegeket ölnek bele a ritkább lapokba, de most kiderült, hogy azok legtöbbször rosszabbul teljesítenek, mint a normál változatok.

Hirdetés

A FIFA Ultimate Team már jó régóta, egészen 2009 óta létezik, az EA pedig hatalmasat kaszál vele: évi több mint 650 millió dollárt keresnek a kártyákkal. A játékosok hatalmas összegeket költenek, hogy megalkossák az "álomcsapatot", azonban a statisztika nem mindig mond igazat.

A játék központi eleme a 'Chemistry', vagyis a játékosok közti kémia. Ha megvan az összhang, akkor az egyes játékosok attribútumai megnőnek és jobban teljesítenek a pályán. Legalábbis  ez kéne, hogy történjen. Most kiderült, hogy csak a megjelenéskor is elérhető lapok skálázódnak, a később bekerülő ritka, ezáltal egész vagyonokat érő lapok nem.

Így fordulhat elő, hogy egy 80 pontra értékelt játékos a Chemistry-ből járó bónuszokkal együtt képes megcsinálni egy cselt, amihez 86 pontos labdavezetésre van szükség, míg ugyanennek a játékosnak a később bekerülő, 82 pontos változata nem kapja meg ezt a bónuszt. 

Hogy ez egy bug vagy egy rejtett mechanika, az egyelőre nem derült ki, de a játékosok érthető okokból fortyognak a dühtől, hiszen az elmúlt években gyengébb lapokért fizettek ki egy vagyont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)