Hirdetés

Final Fantasy: Brave Exvius - most már mindenkinek elérhető a mobilos Final Fantasy

|

Az Android is iOS készülékek tulajdonosai már tölthetik a Final Fantasy mobilos változatát, a Brave Exviust.

Hirdetés

Ahogy jó néhány japán játéknál szokás, a Final Fantasy: Brave Exvius is jóval később lett elérhető világszerte. A Japánban már tavaly októberben megjelenő játék most nyáron lett elérhető Android és iOS készülékekre a nyugati piacokon.

A körökre osztott harcrendszerű játékban főhőseinkkel dungeonöket fedezhetünk fel felszerelés után kutatva, és mágikus képességekkel valamint kifinomult taktikával kerekedhetünk felül ellenségeinken. A fejlesztőcsapat feje szerint egy PC-s és konzolos megjelenés sem kizárható a jövőben. Androidra ezen a linken, iOS készülékekre pedig ide kattintva tudjátok letölteni a játékot.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)