Hirdetés

Újabb adag játékmenet érkezett a Final Fantasy XII HD változatából

|

A Taipei Game Show alkalmából a Sony egy hosszabb színpadi demón mutatta be a Final Fantasy XII: The Zodiac Age-et, ami PS4-re hozza a 2006-os játékot.

Hirdetés

Ugyan a 2017-es éven belül még nincs konkrét megjelenési dátuma a Final Fantasy XII: The Zodiac Age-nek, már tavaly is láthattuk a Tokyo Game Show alkalmával a játékot. Nemrég egy tajvani rendezvényen pedig már élő játékmenetet is mutattak a felújított epizódból, úgyhogy a Square egész jól állhat a felújítással.

Az alábbi videókban a pálya felfedezése mellett a harcból is láthatunk néhány percet, beleértve egy főellenség leaprítását, de az átdolgozott Turbo módot is bemutatták a Square munkatársai. A jobb látványvilág mellett egyébként a Final Fantasy XII: The Zodiac Age választható japán és angol szinkronnal, 7.1-es hangtámogatással, újra felvett háttérzenével, rövidebb töltési idővel és automata mentési funkcióval érkezik PlayStation 4-re.

Ti kipróbáljátok majd a felújított Final Fantasy XII-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)