Hirdetés

Final Fantasy XII: The Zodiac Age - ekkor költözik PS4-re a klasszikus

|

Sokak szerint a PlayStation 2-re megjelent Final Fantasy XII a franchise legjobb epizódja és aki így gondolja, az nagyon fog neki örülni, hogy a klasszikus még idén megkapja a PlayStation 4-es felújított változatát. Már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Igazán izgalmas most Final Fantasy rajongónak lenni, elég csak megnézni a jelenlegi kínálatot: PC-re is megjelenik a Mobius Final Fantasy, dobozos kiadást kap a Final Fantasy XIV: Stormblood, jönnek a Final Fantasy XV sztoriját bővítő DLC-k és ez még nem minden. 

A Square Enix tartott egy speciális, 30. évfordulós Final Fantasy eseményt ma, ahol többek között végre bejelentette azt is, hogy a Final Fantasy XII: The Zodiac Age (a Final Fantasy XII HD változata) egészen pontosan mikor fog megjelenni. A régóta várt premiert július 11-re lőtte be, ekkor érkezik meg a felújított változat PlayStation 4-re (Japánban 13-án). 

A közelmúltban már belenézhettünk a Final Fantasy XII: The Zodiac Age játékmenetébe is, továbbá korábbról tudjuk, hogy a jobb látvány, az átdolgozott Turbo mód, a 7.1-es hangtámogatás, az újra felvett háttérzene, az automata mentési funkció és számos más extra mellett megkapjuk a Zodiac Job System angol változatát is (eddig csak japánul jelent meg). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)