Hirdetés

Final Fantasy XIV: Stormblood - egy csomó új infó karácsonyra

|

A Final Fantasy XIV következő kiegészítőjében érkezik több új raid is, de a Square Enix emellett bemutatta a Stormblood gyűjtői kiadását és első új karakterosztályát is.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, a múlt héten bejelentett Final Fantasy XIV: Stormblood kapcsán a legtöbb infót a Tokióban rendezett Fan Fest alkalmával jelentette be a Square Enix, de a jövő júniusban érkező kiegészítővel kapcsolatban még így sem ismerünk minden részletet.

A nyitó előadást ezúttal is a játék producere, Naoki Yoshida vezette, aki többek között elárulta, hogy több új karakterosztály - illetve a más MMO-któl kicsit eltérően működő job - érkezik majd a második kiegészítőben.

Ezek közül először a távolsági és közelharci hibrid DPS karaktert, a Red Mage-et mutatták be, de a rajongók szerint a következő kaszt a szamuráj lehet. Yoshida ugyanis gyakran a pólójával utal ilyen infókra, ezúttal pedig egy Pókemberes pólóban volt a színpadon, a filmeket rendező Sam Raimi neve pedig japánul nagyon hasonlít a szamuráj szóra.

Kiderült az is, hogy miután a Heavenswardban a repülés jelent meg, a Final Fantasy XIV: Stormblood újdonsága az úszás és a búvárkodás lesz. Bár a víz alatt nem harcolunk majd, egy új NPC fajjal találkozhatunk majd és a felszín alatt, ahová repülő hátasainkon is lemehetünk majd, és főleg gyűjtögetni tudunk.

A raideket illetően két izgalmas kihívást lepleztek le a készítők, a legerősebb játékosoknak például a The Bend of Time - Omega névre hallgató raidet szánják majd, aminek a története már januárban, a 3.5-ös frissítéssel elkezdődik. De a Final Fantasy XIV fejlesztői némi külső segítséggel új Alliance Raideket is készítenek, ezek közül az első a Return to Ivalice címet kapta.

Végül leleplezték a Stormblood gyűjtői kiadását és tervezett megjelenési dátumát is. A legnagyobb rajongóknak szóló csomagban egy Zenos szobor, egy művészeti album, egy szövettérkép és egy matrica lesz majd, a Final Fantasy XIV második kiegészítője pedig várhatóan június 20-án rajtol majd el.

Mit szóltok az új infókhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)