Hirdetés

Final Fantasy XIV - az új frissítés elég sokat ígér

|

Ha valamiért otthagytad volna a Final Fantasy XIV világát, akkor most mutatunk neked pár okot, amikért érdemes lesz visszatérned. Jön a Gears of Change.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV újraindulása óta rengeteg tartalommal bővült már, és a Square Enix nem is szeretne leállni a játék támogatásával. A The Gears of Change remekül példázza a fejlesztőcsapat elhivatottságát a közönség felé, hiszen egy hatalmas és ingyenes tartalmi kiegészítésről van szó.

A Final Fantasy XIV 3.2-es frissítési csomagja, a The Gears of Change a tervek szerint február 23-án éri el az éles szervereket, addig pedig érdemes lesz végignéznetek a lenti 9 perces anyagot, ami részletekbe menően elmeséli, hogy mit is várhattok majd.

Lesz miért megújítani az előfizetést. A Final Fantasy XIV jelenleg PC-n és PlayStation 4-en játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)