Hirdetés

Final Fantasy XV - így lesz hasznos egy Moogle

|

Megérkezett az új Final Fantasy XV trailer, ami egyrészt megmutatja, hogy lesz Moogle a játékban, másrészt megmutatja, hogy miért.

Hirdetés

Az új Final Fantasy XV trailer megmutatja, hogy igenis lesznek moogle-ök a játékban. Igaz, csak plüss formában, és még úgy sem sokáig. Már ha ügyesen használjuk. Mert egyébként ezek a bábuk elterelésként szolgálnak.

Simán el tudom képzelni, hogy valahol a Facebookon már van egy Moogle-védő csoport, akik 200 000 aláírást gyűjtöttek a "mentsük ki a moogle-öket a Final Fantasy XV-ből" petícióhoz. Mert egyébként itt le fogják mészárolni őket, ha kihasználjuk a bábuk adta lehetőségeket.

A moogle egészen addig magára vonzza az ellenfeleket, amíg azok el nem pusztítják a kis havert. Olyan áhítattal gyilkolják majd a plüsst, hogy észre sem veszik, ahogy mi lefagyasztjuk őket. Ezek a kis izék kihozzák az állatot az emberből.

A Final Fantasy XV 2016. november 29-én jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)