Hirdetés

Final Fantasy XV – a játék késik, de kaptunk cserébe egy gameplay videót

|

Még gondolkodunk azon, hogy sírjunk, amiért a Final Fantasy XV késni fog, vagy örüljünk, amiért a készítők bepillantást engedtek a játékba.

Hirdetés

Épp csak bejelentették, hogy késni fog a Final Fantasy XV, máris próbálják valamivel kárpótolni a rajongókat a Square Enixnél. Lehet örülni, ugyanis egy majdnem egy órás játékvideóval kedveskedtek nekünk a készítők.

Természetesen ne várjátok, hogy a játék minden apróságára fény derül, főleg a történetben haladunk előre. Mindenesetre kapunk egy keveset a karakter szintezésből, a kocsikázós felfedezőutakból és a harcokból, illetve a horgászás alapjait is elsajátíthatjuk. 

A remélhetőleg november végén ténylegesen megjelenő játékhoz tekintélyes Season Pass is érkezik, aminek tartalmáról a Square Enix nemrég egy rövid közleményben mesélt. Mindenesetre jó, hogy a fejlesztők nem akarják elkapkodni a kiadás és utólag javítások formájában korrigálni az esetleges hibákat.

Addig is marad a fenti gameplay és a júliusban kiadott előzetes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)