Hirdetés

Final Fantasy XV - késik a megjelenés

|

A pletykákat megerősítették: a Final Fantasy XV a vártnál később jön, de szerencsére nem csúszik nagyon sokat.

Hirdetés

A Square Enix korábban (egész pontosan márciusban) szeptember 30-ára tűzte ki a Final Fantasy XV megjelenési dátumát. Kaptunk már játszható demót, képeket, videókat, megismertük a season pass tartalmát, úgy tűnt, minden jól halad, és tényleg sikerül tartani a célt.

A hétvégén elindult egy pletyka, miszerint még többet kell várni a rajongóknak, bár ez tíz év után már semmiség. Először a GameStop szivárogtatott, majd egy a bolti dolgozóknak szánt instrukciókat tartalmazó lapról készült kép is feltűnt a neten, és ha ez nem lenne elég, a Gematsunak több forrás is megerősítette, hogy a játék két hónappal később, november 29-étől kerül forgalomba. 

A kiadó később megerősítette, hogy a hír igaz. Hajime Tabata, a játék rendezője elmondta, szeretnék, hogy olyan legyen, amilyet a rajongók érdemelnek, ezért csúsztatták. Bár már elkészültek a tartalmát tekintve végleges változattal, a minőséggel még akadtak gondok, úgyhogy úgy döntöttek, dolgoznak rajta egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)