Hirdetés

Final Fantasy XV - csak az első fele lesz nyitott

|

A Final Fantasy XV nem hagyományos értelemben lesz egy nyitott világú játék, de az elején aránylag nagy, szabadon bejárható területeken kalandozhatunk. A végén viszont már nem.

Hirdetés

Érdekes belegondolni, hogy valóban unalmassá tesz-e egy játékot, ha végig teljes szabadságot kapunk. A Final Fantasy XV rendezője, Hajime Tabata szerint igen, ezért egy fura dolgot talált ki.

Elmondása szerint a történet első felében nyitott a világ, a második felében viszont egy előre meghatározott útvonalon haladhatunk, ahogy a korábbi Final Fantasy játékokban. Apró elágazásokra azért számíthatunk. Megtudtuk továbbá, hogy nagyjából 40-50 óra játékidőt várhatunk, de ez sok mindentől függően változhat.

A Final Fantasy XV egy nemrégiben bekövetkezett halasztás után november 29-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)