Hirdetés

Final Fantasy XV - a sztorihoz is hozzányúlnak egy közelgő frissítésben

|

A történeten és a játékmeneten is csiszol a Square Enix a Final Fantasy XV készülő frissítéseivel, amik az egyébként kiváló történet egy laposabb fejezetét is feldobják.

Hirdetés

A Final Fantasy XV már most lenyűgözte a közönséget, de a Square Enix a megjelenés után is dolgozik a játékon, hogy még jobbá tegye az élményt. Ebbe pedig nem csak az új tartalmak és a különböző DLC-k tartoznak bele, hanem a már meglévő játékelemekhez is hozzányúlnak.

Erről a játék producere, Hajime Tabata írt egy blogposztban, amiben elmagyarázza, hogy például a sokak által kicsit laposabbnak talált tizenharmadik fejezetet feldobják majd néhány új képességgel. De a készülő frissítésekben új jeleneteket is adnak majd a sztorihoz, amik segítenek jobban kibontani egy-egy karaktert, ezek elkészítése viszont a lokalizáció miatt elég sokáig tart majd.

Hosszabb távra is van néhány ötlete a Final Fantasy XV készítőinek, de a további szereplők játszhatóvá tételéről, a testreszabható karakterekről, a New Game+ módról és a különböző módosítókkal elindítható végigjátszásokról még nem határoztak. Végül kitért arra is, hogy az új Hitmanhez hasonló ideiglenes események beépítését is fontolgatják.

Ti milyen újdonságokat látnátok még szívesen a frissítésekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)