Hirdetés

Final Fantasy XV - analízis készült arról, hogy mit tud PS4 Próval

|

A puszta PlayStation 4 Prós gameplay mellett ezúttal egy komolyabb analízist is megleshettek a hamarosan megérkező Final Fantasy XV kapcsán.

Hirdetés

A minap még Conan O'Brien és Elijah Wood próbálta ki vicces kommentár kíséretében a Final Fantasy XV-öt, azonban itt az ideje, hogy komolyabb vizekre evezzünk és megtudjuk, hogy a Square Enix vadonatúj játéka mennyivel nyújt többet a Sony legerősebb konzolján. 

A Final Fantasy XV új demójának traileréből egy kicsit jobban megismerhettük a történetet, de bizonyára arra is rengetegen kíváncsiak, hogy játék mire képes a PlayStation 4 Próval. A Digital Foundry videójából nem csak azt nézhetitek meg, hogyan fut a Final Fantasy XV a Sony nemrég megjelent masináján, de elemzik is a látottakat és beszélnek a lehetőségekről. 

Sok részletre fény derül a közel 7 perces, 4K minőségben is nézhető összeállításból, így nem is húzzuk az időt, úgyis a videóra vagytok kíváncsiak, no meg persze a november 29-én PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Final Fantasy XV-re, amely később akár PC-re is befuthat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)