Hirdetés

Idővel többjátékos mód is lesz a Final Fantasy XV-ben

|

Korábban elég titokzatos nyilatkozatok érkeztek a Final Fantasy XV egyik DLC-jéről - mint kiderült, azért, mert egy online többjátékos módot rejtegetett a Square Enix.

Hirdetés

Még augusztusban kiderült, mik lesznek a Final Fantasy XV Season Passének tartalmát képező DLC-k címei, amik közül a legtöbb csomagoát nem sokkal később részletezte is a kiadó. Az utolsót viszont csak rejtélyes módon Expansion Packnek nevezték, és most kiderült, hogy egy nagyívű koncepció utolsó eleme lesz.

Az elsőként érkező, az alapjáték főszereplője, Noctis bajtársairól elnevezett epizódokban a három csapattársat irányítjuk majd, ami azt jelenti, hogy nem csak a sztori szempontjából kerülnek a középpontba. A Final Fantasy XV készítői az egyéni harcmodorukat is szeretnék kidolgozni, így Gladio esetében igyekeznek kihangsúlyozni, hogy ő a csapat tankja, Prompto szerepében főleg lövöldözni fogunk, az Ignist a középpontba állító epizódban pedig kicsit több stratégiai lehetőségünk lesz.

"Végül, mikor mindhárom szereplőt bemutattuk játszható karakterként is, akkor szeretnénk visszahozni Noctist is a képbe és ezt kiterjeszteni egy online többjátékos kiegészítéssel, amiben a játékosok együtt játszhatnak ezekkel a karakterekkel online"

- mondta a rejtélyes utolsó DLC-ről Sawatari Haruyoshi, a kiadó illetékese. A DLC-k készítése viszont még korai szakaszában van, a Gladio körül forgó epizódnak csupán nagyjából az ötöde készült el. Így a Season Pass tartalma és az esetleges PC-s verzió még egy darabig foglalkoztathatja a csapatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)