Hirdetés

Final Fantasy XV - ezt tartalmazza a Season Pass

|

Eddig azt sem tudtuk, hogy lesz a játékhoz Season Pass, mostanra pedig már az is kiderült, hogy egészen pontosan mi lesz benne.

Hirdetés

Hihetetlen, hogy mennyit változhat a világ egy nap alatt: eddig nem is tudtunk róla, hogy lesz Season Pass a Final Fantasy XV-höz, most pedig a japán rajongóknak hála az is kiderült, hogy mit találunk majd benne.

A PlayStation Store-on váratlanul megjelent a Final Fantasy XV Season Pass, viszont semmi sem derül ki róla azon kívül, hogy ez "egy különleges ajánlat azoknak, akik digitálisan rendelték elő a játékot". Az a nagy szerencsénk, hogy a japán Store-ban lényegesen több információ található, így ha mást nem is, a bérletben található DLC-k nevét megtudtuk:

- Booster Pack
- Episode Gladiolus
- Holiday Pack
- Episode Ignis
- Episode Prompto
- Expansion Pack

A nevek alapján úgy tűnik, hogy nem csak extra tárgyakat kapunk majd, de a sztori is bővül majd, ahogy a DLC-k megjelennek, de azért is az is igaz, hogy az "Expansion Pack" névnél valami beszédesebbet is el tudtunk volna képzelni.

A Final Fantasy XV megjelenés idén szeptember 30-án várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)