Hirdetés

Final Fantasy XV - ezt tudni a sztorit bővítő DLC-kről

|

Rengeteg tartalom jön még a Final Fantasy XV-höz, és a többségük a társaink történetéről szól majd.

Hirdetés

A Final Fantasy XV sok bővítést fog kapni, és ezek nagy része új küldetésekkel és történetekkel toldja meg az egyjátékos kampányt. Hajime Tabata, a Final Fantasy XV rendezője egy interjúban mesélt a várható csomagokról.

A fejlesztők éppen azon dolgoznak, hogy olyan új fejezeteket adjanak a játékhoz, melyekből jobban megismerhetjük Gladiolus, Ignis és Prompto sztoriját. A DLC-k során irányíthatjuk is majd őket.

"Én úgy gondolom, hogy az a fajta single-player tartalmi bővítés, amit mi csinálunk, szépen lassan megszokottá válik majd a játékiparban."

A fizetős DLC-k mellett persze rengeteg ingyenes patch fog megjelenni, melyekkel olyan problémákat is megoldanak, mint a meglehetősen problémás 13. fejezet. Ezt mihamarabb szeretnék orvosolni.

"Az a stressz, amin keresztül mentek a játékosok abban a fejezetben, sokkal nagyobb volt, mint amire számítottunk."

Hajime Tabata az interjú végén elmondta, hogy nem tudna kedvencet választani a Final Fantasy XV fiúcsapatából. Imádta mind a négy karaktert, és okkal ragaszkodott ahhoz, hogy jobban kibontsák mindnyájuk történeteit. Mi már alig várjuk a DLC-ket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)