Hirdetés

Final Fantasy XV - véletlenül leleplezték a PC verziót?

|

Lehetséges, idejekorán derült fény arra, hogy valóban érkezik egy PC-s kiadás is a Final Fantasy XV-ből.

Hirdetés

Az Uncovered Eventen rengeteg mindent elárultak a legújabb Final Fantasy játékról, de a gyűjtői kiadások, illetve a CGI filmek és az anime sorozatok mellett a PC-s verzióról nem esett szó. Persze nehéz valamit titokban tartani, hogy a hozzá tartozó reklámanyag már elkészült.

Gamestop oldalán ugyanis az oldalsó reklámsávban megjelent egy Final Fantasy XV promóció, ami a konzolos változatok mellett bizony azt is feltüntetni, hogy PC-re is érkezik a játék. Egyelőre sem az oldal, sem a Square Enix nem kommentálta a bakit. A képre kattintva kinagyítva is megnézhetitek ezt. 

Többen is úgy gondolták, hogy a készítők csak a konzolos start után akarták bejelenteni a nagy hírt, hogy PC-re is jön a Final Fantasy XV. A jelek szerint azonban valaki elég nagyot hibázott. Kérdés persze, hogy csak túlbuzgó grafikus rakott véletlenül egyel több logót a képre, vagy valós információk alapján készül a reklám.

Nektek mi a véleményetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)