Hirdetés

Földönkívüli keltetőt találtak a Starfield egyik bolygóján

|

Az Alien filmekkel kapcsolatos összes rémálmunk egyszerre tért vissza.

Hirdetés

A Starfield a csillagközi felfedezésről szól, és bár többnyire üres erdőségeket vagy pusztaságokat találunk, néha rálelhetünk egy-egy érdekesebb bolygóra.

Sajnos a jelen helyzetben a csodálkozás helyett a rettegés vár ránk, /u/sterrre útja ugyanis egy keltetőhöz vezette őt. A /r/Starfield lakója rátalált két olyan helyszínre is, ahol több millió földönkívüli létforma tojása várta.

A Bethesda RPG-je kapcsán többször felmerült a vita, hogy jó vagy rossz dolog-e csak emberekkel megtelíteni egy jövőbeli, csillagközi társadalmat. Végül a fejlesztők a realizmusra törekedtek, és egyelőre nem tudunk olyan bolygóról a környéken, ahol élnének öntudattal rendelkező létformák.

Hirdetés

Ettől függetlenül, ha hihetünk az Alien filmeknek, akkor azok a tojások jelentősen megváltoztathatják a világ jelenlegi állását, talán egy DLC is szólhatna majd erről.

The Planet Numitor and its moon Romulus both have millions of alien eggs scattered on their surfaces.
byu/sterrre inStarfield

Sterrre a tojásokat a Lunara rendszerben található Numitor bolygón és annak Romulus holdján találta. Ha bárkit érdekelnek, ott megtalálja őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)