Hirdetés

For Honor - kiderültek a béta részletei

|

A hónap végén zárt bétatesztet szervez a Ubisoft, így újabb lehetőséget kapunk arra, hogy megjelenés előtt próbáljuk ki a For Honort.

Hirdetés

A tavaszi szezonban két nagy játékot ad ki a Ubisoft: előbb a For Honor jön, majd a Ghost Recon Wildlands. Mindkettőben nagy hangsúlyt kap a multi, és mint mindig, a kiadó most is szeretné, ha az induláskor minden rendben lenne.

A tavalyi, sikeres alfa után január 26. és 29. között újra lehetőséget kapunk arra, hogy ingyen játsszunk pár kört. A For Honor zárt béta során 9 hős közül választhatunk (összesen 12 lesz az induláskor), és 3 játékmódot próbálhatunk ki az 5-ből, 3 vadonatúj pályán: a 4v4 Dominiont, a 2v2 Brawlt és az 1v1 Duelt. Aktiválják a Faction Wart is, melynek keretében eldönthetjük, melyik frakcióhoz akarunk tartozni, és annak gyűjthetünk pontokat. Exkluzív jutalmak is járnak.

Jelentkezni itt tudtok, ha pedig biztosra akartok menni, a SCARS-t érdemes átbújni, mert aki mindent megnéz, garantáltan kap kulcsot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)