Hirdetés

For Honor - állandó internetkapcsolat nélkül nem megy

|

A For Honorban lesz ugyan sztorimód, de azt sem játszhatjuk offline.

Hirdetés

Aki csak a sztori miatt venné meg a For Honort, annak valószínűleg nem éri meg a befektetés. Bár a Ubisoft egy teljes értékű, történetvezérelt kampányt ígér, a lényeg mégis a multi, amit persze nem lehet internet nélkül játszani.

A kiadó egyik illetékese megerősítette, hogy mivel ugyanazzal a profillal haladunk előre a kampányban, mint a többjátékos módban, és a fejlődés adatai szerveren tárolódnak, mindenhez kell az online kapcsolat. Néhány dolog ugyanúgy fejlődik a kampány soárn, mint a multiban. Reméljük, a szerverek nem fognak megfeküdni az első napon - erre a csapat alfa-, béta- és technikai tesztekkel igyekszik felkészülni, melyek közül a következő, a PC-s technikai teszt december 14. és 20. között lesz, és csak szerencsés kiválasztottak vehetnek részt benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)