Hirdetés

Ismerkedjünk meg a For Honor egy újabb hősével

|

Újabb rövid traileren csodálhatjuk a For Honor elegáns és egyszerre brutális küzdelmeit, a frissen kiadott videóban az egyik szamuráj hős mutatkozik be.

Hirdetés

A For Honor kétség kívül az év elejének egyik legígéretesebb játéka, de a legutóbbi zárt teszt alapján még van min javítania a Ubisoft Montréal csapatának. Az viszont biztos, hogy a különböző karakterosztályok találkozása rendkívül izgalmas lesz, a megjelenéskor meglévő tizenkét harcos közül pedig most még egyet megismerhetünk.

A szamurájok közül a Nobushi került az új videó középpontjába, akinek a választott fegyvere a lándzsaszerű naginata. Ő egyébként a For Honor kevésbé páncélozott, cserébe gyorsabb karakterei közé tartozik, ami a messzire elérő fegyverrel együtt valószínűleg elég érdekes játékstílust tesz majd lehetővé. A közelgő bétatesztben jó eséllyel őt is kipróbálhatjuk, így majd az is kiderül, hogyan illik az eddig már látott karakterek közé.

Nektek eddig melyik karakter tetszik a legjobban a For Honor felhozatalából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)