Hirdetés

For Honor - így sikerült a zárt alfa

|

A Ubisoft összegezte a For Honor zárt alfájának ideje alatt gyűjtött adatokat, így egyebek mellett megtudhatjuk, melyik volt a legnépszerűbb és leghatékonyabb hős, illetve mi volt a legmagasabb szint, amire egy játékos eljutott.

Hirdetés

Bár alapvetően csak meghívással lehetett bekerülni, a For Honor alfájában még így is sokan részt vehettek. A játékosok pontos számát nem tette közzé a Ubisoft, de sok más érdekes infót igen.

Korábban egyébként kaptunk már néhány adatot, de az alábbi infógrafikán újak is szerepelnek. Kiderült, hogy magasan a legnépszerűbb hős volt az Orochi, legkevesebben pedig a Conquerort választották. 1v1-ben a leghalálosabbnak a Raider bizonyult, az Orochi a Kenseijel a második, a Conqueror a Wardennel a harmadik helyen osztozik. A játékosok átlagosan 4 óra 38 percet játszottak, de ha csak azokat nézzük, akik nem korai hozzáféréssel kezdték, ez 6 óra 19 percre szökik fel. Szeptember 17-én volt a legaktívabb a közösség, akkor átlag 2 óra 32 percet töltöttek el.

A legtöbben a Dominion módot játszották, több mint kétszer annyian, mint bármelyiket a másik kettő közül. Majdnem ugyanannyian szálltak szembe a gép által irányított ellenfelekkel, mint a valódi játékosokkal. Egy Dominion meccs átlagosan 8 perc 3 másodpercig tartott. 

Egy játékosnak sikerült elérnie a 121-es szintet, ReReminiscence körülbelül 53 órát ölt a For Honorbe Orochiként. Elég kemény.

Játszottatok vele? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)