Hirdetés

Forza Horizon 3 - a havas hegyekbe visz az első kiegészítő

|

A Forza Horizon 3 területe változatos volt, de a havas zóna már nem fért be. A decemberben megjelenő kiegészítővel viszont egy télies tájra utazhatunk.

Hirdetés

A játék megjelenése után mindenkit meglepetésként ért, hogy a két kiegészítőt tartalmazó Expansion Pass nem része az Ultimate Editionnek, aki új területeket is akar, annak extrát kell fizetnie. Ugyanakkor a Horizon játékok korábbi kiegészítői minden forintot megértek, ezt várjuk a Horizon 3 csomagjaitól is.

Az első, a Blizzard Mountain december 13-án jön, és egy új, teljes mértékben hófedte területet, valamint nyolc autót hoz. Az új zónában (amiről nem árulták el, pontosan hol található, csak annyit, hogy magasan a hegyekben), összesen több mint 50 eseményt és kihívást teljesíthetünk, három vadonatúj versenytípusban (Hill Climb, Descent, Blizzard) indulhatunk, és 28 achievementet is megszerezhetünk. Valahol, egy pajtában egy extra autó is el lesz dugva, amiről még nem tudni, pontosan milyen, viszont az alábbi hetet biztosan megkapjuk:

- 2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
- 1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck
- 1975 Lancia Stratos HF Group 4
- 1985 Lancia Delta S4 Group B
- 2016 Nissan Titan Warrior Concept
- 2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
- 2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

Az Expansion Pass önmagában 12100 forintba kerül, de az Ultimate Edition tulajai kedvezményesen, 8700 forintért megvehetik a Blizzard Mountain megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)