Hirdetés

Forza Horizon 3 - a Halo ikonikus dzsipje is vezethető lesz

|

A valódi gyártók rengeteg hiperautója mellett a Forza Horizon 3 vezethető járgányai között a UNSC büszkesége is felbukkan majd, de nem mindenki szerezheti majd meg.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 autóválasztékára eddig sem lehetett panasz (a Horizon alsorozat legnagyobb felhozataláról van szó), de egy meglepetésjárgányt még mostanra, a fejlesztés lezárásának bejelentésére is tartogatott a Playground Games.

A játék ajánlott Windows 10-es gépigényével együtt azt is elárulták, hogy a Halo sorozatból ismert Warthogot is megkaphatjuk de ehhez nem elég csupán játszani a játékkal. Master Chief járgányát azok vezethetik, akik korábban játszottak már Xbox One-on (máshol nehéz is lenne) a Halo 5: Guardiansszel, vagy a Halo: The Master Chief Collectionnel, vagy akik megszerzik az októberben megrendezésre kerülő Forzathon esemény alatt. Ez utóbbiról még nem ismerünk részleteket, de remélhetőleg a PC-s játékosoknak is jó esélyt ad, hogy gyűjteményükhöz adják a dzsipet. Addig is az alábbi screenshotokon és e fenti traileren nézhetjük meg, milyen is a Forza-féle autópornó egy kis Halós mellékízzel.

Ti melyik már bejelentett járgányt veszitek meg mindenképp a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)