Hirdetés

Forza Horizon 3 - különleges autókkal jött a Logitech G Car Pack

|

A téli kiegészítő előtt még befutott a Logitech G Car Pack csomag a Forza Horizon 3-hoz, ami tovább bővíti a játék egyébként is tetemes autófelhozatalát.

Hirdetés

Pár nap múlva megjelenik a Forza Horizon 3 első kiegészítője, a Blizzard Mountain, amely a havas hegyekbe viszi a versenyzőket. Addig is hét újabb verdával bővült a kínálat.

A legtöbbünk számára valószínűleg a Forza Horizon 3 nyújthatja az egyetlen esélyt rá, hogy bepattanhassunk egy 2015-ös Bentley EXP 10 Speed 6 Concept volánja mögé (a fenti képen láthatjátok). A Logitech G Car Pack ezenkívül olyan csodákat is elérhetővé tesz, mint az 1965-os Pontiac GTO, a 2017-es Jaguar F-PACE, az 1996-os HSV GTSR, a 2014-es Morgan 3 Wheeler, a 2017-es Mercedes-AMG GT R és az 1992-es Toyota Supra 2.0 GT Twin Turbo.

A Forza Horizon 3 - Logitech G Car Pack 2425 forintot kóstál, a Car Pass előfizetők pedig automatikusan megkapják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)