Hirdetés

Forza Horizon 3 - lesz PC-s demo, de kicsit később

|

Aki azon aggódott, hogy vásárlás előtt nem lesz lehetősége tesztelni a játékot a gépén az most megnyugodhat. Viszont a megjelenésig várnia kell.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 fejlesztői ma bejelentették, hogy az Xbox One verzió után a PC-s tábor is megkapja majd a maga kipróbálható verzióját, de ők csak a játék megjelenése után. Azt mondjuk már nem tették hozzá, hogy mi a késlekedés oka.

Addig is a srácok azt javasolták, hogy aki a teljesítmény miatt aggódik az töltse le az ingyenesen elérhető Forza Motorsport 6: APEX-et. Ha az hasít a gépeden, akkor a Forza Horizon 3-mal sem lesz gond. Persze aki türelmesen kivárja, az kipróbálhatja majd a programot vásárlás előtt.

"Tudjuk, hogy a játékosok izgatottak a Forza Horizon 3 demo PC-s megjelenése miatt. A különálló Forza Horizon 3 PC demo valamikor a megjelenést követően lesz elérhető. Addig is azt javasoljuk, hogy minden játékos, aki már ég a vágytól, hogy Forzázhasson töltse le az APEX-et, ami ingyen elérhető a Windows 10 Store rendszerén keresztül."

A Turn 10 szeretne egy minden szempontból tökéletes startot PC-n, így most arra összpontosítanak, hogy a bolti verzió problémamentes legyen. A Forza Horizon 3 megjelenés szeptember 27-én várható PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)