Hirdetés

Forza Horizon 3 PC gépigény - bivalyerős vas kell hozzá

|

A Playground Games ma hivatalosan közzétette, milyen masinával kell rendelkeznünk ahhoz, hogy gond nélkül fusson nálunk a Forza Horizon 3.

Hirdetés

Aranylemezre került a Forza Horizon 3, a fejlesztők pedig végre azt is elárulták, hogy mi az ajánlott rendszerkövetelmény, mely alatt álmodni sem érdemes a gyönyörű ausztráliai versenyekről.

Azt már eddig is tudtuk, hogy DirectX 12 és Windows 10 nélkül ne is álmodjuk a Forza Horizon 3 elindításáról, most azonban az ajánlott gépigény is kiderült, ami egy cseppet sem mondható alacsonynak. Persze nem szabad elfelejteni, hogy ezért milyen elképesztő látványt kapunk majd.

Forza Horizon 3 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 (64-Bit)
Processzor: Intel i7 3820 3.6GHz
Videokártya: NVIDIA GTX 970 vagy NVIDIA GTX 1060; AMD R9 290X vagy AMD RX 480
VRAM: 4 GB
RAM: 12 GB
Szabad hely: 55 GB
DirectX: 12.0

A fentiek alapján nálatok futni fog rendesen a Forza Horizon 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)