Hirdetés

Forza Horizon 3 - 4K-s videó a játékmenetről

|

A Forza Horizon 3 nemsokára megjelenik - addig is csodáljuk meg, mennyire ütősen néz ki PC-n.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 megjelenésére már nem sokat kell várni, a Playground Games játéka ugyanis szeptember 27-én érkezik Xbox One-re és PC-re is. A gameplayt ezúttal 4K-ban csodálhatjuk meg.

A nyitott világú autóversenyzés egyik legjobbja, a Forza Horizon sorozat legújabb darabját idén már nem csak a konzolosok élvezhetik, hiszen a Playground Games PC-re is kiadja a játékot. A több, mint 350 autót felvonultató Forza Horizon 3-ban hatalmas területet lehet majd bejárni - az Ausztráliában elhelyezett játéktér közel kétszer akkora lesz majd, mint a Forza Horizon 2 térképe.

A kooperatív kampányt akár négyen is tolhatjuk, ezen kívül pedig lesz lehetőség arra, hogy a konzolosok és a PC-sek összemérjék tudásukat, ugyanis az Xbox Play Anywhere program keretein belül a cross-platform játék is megvalósul.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)