Hirdetés

Forza Horizon 3 - Xbox One vs. PC grafikai összehasonlítás

|

A Forza Horizon 3 nem néz ki rosszul egyik platformon sem, de most a Digital Foundry kicsit jobban megvizsgálta, hogy mire is képes a játék a két platformon.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 egyszerre startolt el PC-n és Xbox One-on, és bár a PC-s változat elbírna még egy kis törődést, az tagadhatatlan, hogy grafikai szempontból az egyik legszebb versenyjáték a piacon.

Éppen ezért érdekelte annyira a Digital Foundryt, hogy mi lesz akkor, ha az Xbox One és PC verziókat egymás mellé teszik.

Az eredmény egy picit meglepő volt, lévén az Xbox változat alig marad el a számítógépes kiadástól, így tényleg elmondható, hogy a Forza igazán megmutatja mit is tud a konzolod. Illetve nyilván hozzátehetjük csendben, hogy a PC-s port (bár elég stabil) még többet is simán elbírna.

A PC-s változat ultra beállításokkal futott 1440p-s felbontásban 30fps zárral. Az Xbox 1080p-ben 30fps-sel pörgette a képeket.

A textúrák minőségében és a textúraszűrésben egy picit jobb a PC, de ott is csak kevéssel, a többi effekt tekintetében pedig tökéletesen megegyezik a két verzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)