Hirdetés

Forza Horizon - lezárul egy korszak

|

Mindenképp be akarjátok szerezni a Forza Horizont a még hiányos gyűjteményetekbe? Akkor siessetek, mert hamarosan végleg eltűnik!

Hirdetés

Napokon belül megjelenik a Forza Horizon 3, ami a tesztek szerint remekül sikerült. A szériát 4 évvel ezelőtt indította útjára a PlayGround Games és a Turn 10, akik most fontos bejelentést tettek.

A fejlesztők szerint a 2012-es első epizód életciklusa lejárt, ezért azt már csak a következő pár hétben lehet beszerezni. Brian Ekberg közösségi menedzser jelentette be, hogy október 20 után sem a játék, sem annak DLC-i nem lesznek megvásárolhatóak. Természetesen ha valaki beszerzi a játékot, az később is le tudja tölteni a fájlokat.

A Forza Horizon egyébként a legutóbbi Games with Gold akció része volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)