Hirdetés

Forza Motorsport 6: Apex - itt az első gameplay videó

|

Az nem meglepő, hogy a PC-s Forza Motorsport 6: Apex kapcsán is kiszivárgott egy gameplay felvétel, az viszont már igen, hogy a látvány nem annyira lehengerlő.

Hirdetés

Bombaként robbant a hír, mely szerint a Microsoft a jó öreg PC-re is elhozza a Forza Motorsport hatodik részét, ráadásul egy free-to-play játék formájában. Forza Motorsport 6: Apex azért tartalom téren elmaradt a konzolos kiadástól, de az első előzetes alapján azt hihettük legalább a látványra nem lesz panasz. Egyelőre elbizonytalanodtunk...

Egy huncut fickó közzétett egy rövidke gameplay felvételt a még jelenleg is javában készülő Forza Motorsport 6: Apexről. A felvételen látottak alapján lehet, hogy aggódnunk kellene, ugyanis ez a Forza korántsem néz ki úgy mint a bejelentő traileren. Fontos persze hozzátenni, hogy a játékot még jelenleg is fejlesztik. Nagyon valószínű, hogy a videót hamarosan törlik, ezért érdemes a Forza-fanoknak minél előbb megnézni azt.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)