Hirdetés

Véletlenül bejelentették a Forza Motorsport 7-et

|

Bár nem igazán lepődtünk meg, hogy készül a Forza Motorsport 7, a Turn 10 és a Microsoft biztosan nem így tervezte a folytatás leleplezését.

Hirdetés

Nem kell jósnak lennünk, elég csupán ez elmúlt évek megjelenéseire ránéznünk és kitalálhatjuk, hogy az idén kiadott és rendkívül jól sikerült Forza Horizon 3-at jövőre követi majd a Turn 10 folytatása, a Forza Motorsport 7. A fő széria hetedik részének fejlesztése pedig most már biztos tény.

A játék készítésének hírét nem a stúdió, vagy a Microsoft kottyantotta el, hanem az egyik hardvergyártó partnerük, a Fanatec, akik már a Forza 6 Apex esetében is besegítettek a PC-s kormánytámogatással kapcsolatban. A cég vezérigazgatója, Thomas Jackermeier írt egy fórumposztot, amiben elárulta, hogy személyesen találkozik a készítőkkel, így arra kérte a játékosokat, írják meg,

"milyen kormánnyal/pedálokkal/váltókkal kapcsolatos problémáitok voltak a FM6-ban és írjátok meg, milyen támogatást látnátok szívesen az FM7-ben!"

Jackermeier később a találkozó eredményeiről is beszámolt, ami rendkívül biztató lehet azoknak, akik PC-n tervezik beszerezni a következő Forzát.

"Egy új ember felel a fizikáért és a force feedbackért, aki egy igazi »kormányos arc«. Egy valódi autóversenyző autós mérnöki háttérrel és nagyon is ismeri a PC-s szimulátorok világát. Úgy tűnik, nagyon fontos nekik a PC-s piac és azt is tudják, hogy ezt a piacon a kormányhasználók vannak többségben" - írta a Fanatec első embere.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen a Forza Motorsport 7-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)