Hirdetés

FPS: A színdarab

|

San Fransiscoban bemutatásra került a First Person Shooter : The Play elnevezésű színdarab, amely ismét egy próbálkozás az átlagember felvilágosítására a játékokkal kapcsolatban.

Hirdetés

Az alaptörténet nagyjából a következő, egy kiadónak sikerül betörnie a piacra a legerőszakosabb és legrealisztikusabb játékkal, amit valaha csináltak. Minden jól megy a cégnek, amíg egy iskolai lövöldözés után a média, a politikusok és a szülők a kiadó torkának nem ugranak. A darabot Aaron Loeb az IGN volt írója, és jelenegi játékfejlesztési igazgató szerezte. Saját bevallása szerint célja ezzel az volt, hogy megmutassa milyen egyszerű indokokat ráverni egy lövöldözésre mindenféle információ vagy valóságtartalom nélkül. Ezenkívül a darabbal szeretné elérni, hogy az olyan emberek, mint Dr. Phill vagy Jack Thompson, akik nagy üzletet látnak a dolgoban, ne csak minden tény nélküli következtetéseket vonjanak le egy-egy ilyen tragédiával kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)