Hirdetés

Friday the 13th - új térképet és kivégzést mutattak be a PAX Easten

|

A közösségi finanszírozású Friday the 13th fejlesztői újabb ízelítőt mutattak a játékból az idei PAX East egyik paneljén.

Hirdetés

Egyre több részletet láthattunk az utóbbi időben a klasszikus slasher horror filmeket felidéző Friday the 13th-ből, a mostani PAX Easten pedig újabb infómorzsát hintettek el a fejlesztők. A panel keretében egy új pályát, valamint egy új, meglehetősen brutális kivégzési módot jelentettek be a srácok.

Az új pálya alapját a Higgins Haven fogja adni, amelyet a Friday the 13th: Part III és a Friday the 13th: The Final Chapter filmekben is láthattak már a rajongók. Az új pálya mellett Jason egyik újabb kivégzése is debütált, mely a "Door Kill" nevet kapta. A fenti videóban erre is vethettek egy pillantást.

Igyekszünk majd tartani a lépést a játékra vonatkozó új hírekkel, de addig is ha szeretnétek jobban megismerni ezt az aszimmetrikus horror játékot, akkor olvassátok el az előzetesünket. A Friday the 13th megjelenés idén októberben várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)