Hirdetés

Friday the 13th - lehet, hogy lesz egyjátékos mód

|

A közösségi kampány után úgy tűnt, hogy nem lesz elég pénz az egyjátékos módra, de a csapat szerint azért még van remény.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legsikeresebb közösségi gyűjtését zárta a Friday the 13th, de még így sem tudtak annyit összekalapozni a rajongók, hogy abba az egyjátékos túlélőmód is beleférjen. Ennek ellenére a fejlesztők nem vetették el teljesen az ötletet, szóval még van remény, hogy előbb-utóbb ez az álom is megvalósul.

A Gun Media alapítója, Wes Keltner nemrég arról nyilatkozott, hogy a csapat még egyáltalán nem engedte el a single player gondolatát, viszont az attól is függ, hogy a megjelenés után hogyan teljesít a játék:

"Természetesen visszatérünk az egyjátékos módhoz, amennyiben sikerünk lesz a piacon. Már előrendelhető a játék és minden egyes megkeresett centet arra fordítunk, hogy az ilyen ötletek belekerülhessenek."

A srácok elképzelése szerint a többjátékos módhoz hasonlóan itt is választhatnánk, hogy Jasont vagy valamelyik túlélőt szeretnénk irányítani. Keltner szerint leginkább a Square Enix népszerű sorozatához, a Hitmanhez lehetne hasonlítani az élményt, ahol szintén a jó megfigyelésre és az óvatosságra alapul a játékmenet.

Szerintetek szükség van erre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)