Hirdetés

Friday the 13th: The Game - kap egyjátékos módot, cserébe késni fog

|

További tartalmakat terveznek a Friday the 13th: The Gamehez, ami miatt egy kicsit el kell tolni a játék érkezését.

Hirdetés

A korábbi jelentések alapján Friday the 13th: The Game megjelenés még idén esedékes lett volna. Úgy néz ki, hogy jövőre tolódik az asszimetrikus horrorjáték, de ezúttal egy elég komoly érv van a csúsztatás mögött.

Az Illfonic és a Gun Media szeretne egy kicsit nagyobb figyelmet fordítani a játék tartalmi hátterére.

"A fejlesztési ciklus kibővítésével hozzáadjuk az AI Botokat, Tommy Jarvist, mint játszható karaktert, és a Packanack Lodge térképet."

A program akkor lesz kész, amikor az egyjátékos mód fejlesztését befejezték.

A késleltetés miatt változott a megjelenési menetrend. Ha minden a tervek szerint halad, akkor még idén elindul a béta teszt, aztán valamikor 2017. tavaszán megjelenik a multiplayer verzió a harmadik térképpel és Tommyval.

Ezt követően 2017. nyarán fut majd be az egyjátékos mód és az offline is használható AI botok. A program ettől a ponttól számít teljesnek. A Friday the 13th: The Game PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)