Hirdetés

A From Software visszanyúlna a klasszikusokhoz - egy új Tenchu esetleg?

|

A fejlesztőstúdió elnöke olyan kijelentést tett, mely a régi japán stílusú játékok rajongói számára adott reményt. Vannak itt Tenchu rajongók?

Hirdetés

A Famitsuval beszélgetett a From Software elnöke, Hidetaka Miyazaki, aki elmondása szerint nagyon szeretne már visszatérni a tipikus japán játékok gyártásához. Nem a Dark Souls volt ugyanis az egyetlen jó dolog a From Software gyártmányai közül.

Náluk van még az Armored Core, az Otogi, és a Tenchu is. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy a srácok leporolják a sikersorozataikat? A rajongók folyamatosan figyelik a stúdió munkáit, és a Dark Souls körüli felhajtás még segíthet is. „A dark fantasy és mecha címek folyamatos szállításáról továbbra is szeretnénk gondoskodni.”

A mecha szó nyilván az Armored Core-t takarja, de vajon lehet szó még a két másik klasszikus címről is a dark fantasy témakörben? A rajongók reménykednek, nem csak a Dark Souls lenne még itt sikeres, ebben biztosak vagyunk. Ti minek örülnétek leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)