Hirdetés

VR játékot fejlesztenek a Dark Souls alkotói?

|

Egy hangulatos videóval toboroz új munkatársakat a From Software, a rövid összefoglalóból pedig egy újdonságot is megtudtunk.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt már mi is beszámoltunk róla, hogy a From Software fejlesztői már az új IP-n dolgoznak. Persze a programozóknak még be kell fejezniük két Dark Souls III DLC-t, de a dizájneri csapat már jó eséllyel a következő játékot tervezgeti.

A készülő projekthez új emberekre is szükségük lesz, és a csapat úgy döntött, hogy egy videóval hívják fel az emberek figyelmét a lehetőségre. Az egy perces anyagban összefoglalják a stúdió eddigi munkásságát, bemutatják, milyen játékokat fejlesztettek korábban, és azok milyen platformokra jelentek meg.

Ebben eddig semmi meglepő nincs egészen odáig, amíg el nem jutunk a videóban a következő projektig, aminél egyelőre csak a platformok vannak feltüntetve. A két konzol és a PC mellett már megjelent a PlayStation VR, illetve egy sejtelmes "..." jelzi, hogy ez közel sem minden.

Már most nagyon kíváncsiak vagyunk, pedig egy jó darabig még biztosan nem árulnak el semmit a dologról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)