Hirdetés

[FUN] Billentyűzd halálra a zombikat

|

A Sega bejelentette második Typing of the Dead játékát, ami nemcsak zombihentelésre, hanem a gépírás gyakorlásásra is ösztönzi a gyermekeket.

Hirdetés

A játékban lényegében mindegyik zombi kap egy szót, ha azt időben beírjuk, akkor a zombinak lőttek. Minél nehezebb egy ellenség, annál hoszabb a szó. Az amúgy PC-re elég lapos (ám árkádban, vagy fénypisztollyal multizva annál viccesebb) House of the Dead 3-at veszi alapul a játék, így PC-re is sokkal szórakoztatóbb lesz a felállás. A játéknak egyébként többféle végigjátszása lehetséges, attól függően, hogy a játékos gépelési képessége, sebessége mennyire jó. A játék keleti verziója júliusban fog megjelenni, de a nyugatiról még nincs hír (Játszunk csak el a gondolattal, milyen lenne, ha megjelenne egy magyar verziójú játék, mely a főnököknél olyan szavakat használna mint megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért például.) A keleti verzióból íme egy rövid ízelítő:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)